Gaat sterkhouder weg bij Club Brugge? Ik zou dat wel overwegen

Gaat sterkhouder weg bij Club Brugge? "Ik zou dat wel overwegen"

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 11:30di 20-03-2018 om 11:30

Club Brugge doet zijn best om alle sterkhouders aan boord te houden, maar gaat dat volgende zomer ook lukken? Anthony Limbombe tekende onlangs een nieuw contract, maar door zijn eerste selectie bij de Rode Duivels maakt hij wel meer kans op een transfer. 

Limbombe beseft dat zelf ook. Hij sluit een transfer in de zomer dan ook niet meteen uit. "Ik ben blij bij Club Brugge en ben ook blij dat ik mijn contract heb verlengd. Alleen wil ik ook stappen maken. Ik word deze zomer 24 jaar. Het is niet zo dat het dan al hoog tijd is om te vertrekken, maar mocht ik de kans krijgen, dan ga ik het wel overwegen. Een selectie voor het WK zou in dat opzicht extra deuren ­openen", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Bij de Rode Duivels spelen natuurlijk enkele ex-ploegmaats van Limbombe, die nu in het buitenland spelen. "Ieder volgt zijn eigen pad. Sommigen komen er sneller dan ­anderen. Maar ik ben er zeker van dat ik er ook zal geraken."

Plaats een reactie

dinsdag 20 maart 2018 om 11:36
Nog een seizoen knallen en dan op weg naar een mooie ploeg in het buitenland.
Vind ik leuk
Markske +604
dinsdag 20 maart 2018 om 14:16
Het begint bij FCB dus ook al zoals bij RSCA, ze spelen drie goede wedstrijden en zijn klaar voor het buitenland. Jongens toch, speel eerst eens een jaar of twee de pannen van het dak en spreek dan van het buitenland.
Vind ik leuk
Mighty +263
dinsdag 20 maart 2018 om 17:46
Club heeft het voordeel dat het al enkele voorbeelden uit het verleden kan geven die een jaartje langer bleven dan voorzien en daardoor een succesvolle transfer versierden : Meunier, Izquierdo,...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws