'Niet alleen Standard denkt aan Preud'homme, Anderlecht-man in de strijd gegooid'

'Niet alleen Standard denkt aan Preud'homme, Anderlecht-man in de strijd gegooid'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 07:06di 20-03-2018 om 07:06

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Michel Preud'homme de interesse geniet van Standard. De Rouches hebben (nog) geen vrij spel om hun ex-trainer terug te halen, maar gooien wel alles in de strijd voor de terugkeer van Preud'homme.

Het is een publiek geheim dat ook de Belgische voetbalbond aan Preud'homme denkt. Bij de KBVB zien ze in Preud'homme de ideale opvolger voor Roberto Martinez. In Brussel dacht men door het sabbatjaar van de trainer tijd genoeg te hebben om te onderhandelen, maar nu Standard op de proppen komt, moet de KBVB sneller beslissen wat het wil.

Ondertussen probeert Standard Preud'homme te paaien met heel wat beloftes. In Luik zou Preud'homme de volledige sportieve macht - naar Engels voorbeeld - krijgen. Volgens Het Laatste Nieuws is Preud'homme ook een plaats in het bestuur belooft.

Of Preud'homme ook effectief terug langs het veld gaat staan, is maar de vraag. Volgens Het Laatste Nieuws proberen de Rouches hem nog op een andere manier te overtuigen. 'Hij mag zelf uitmaken of hij er een extra veldtrainer bij wil - de naam van Emilio Ferrera gonst', schrijft de krant. Opvallend, Ferrera werkt momenteel voor Anderlecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws