'Anderlecht en Gent denken aan terugkeer van voormalig speler'

'Anderlecht en Gent denken aan terugkeer van voormalig speler'

20-03-2018 06:50
10

Speelt Guillaume Gillet straks terug op de Belgische velden? Volgens Het Nieuwsblad is dat niet uitgesloten. De krant meent dat zijn ex-clubs RSC Anderlecht en KAA Gent zijn situatie in Griekenland van nabij volgen. 

Na zijn Franse avonturen bij Bastia en Nantes koos Gillet er bij het begin van het seizoen om aan de slag te gaan bij Olympiakos Piraeus. Bij de Griekse topclub had hij in het begin van het seizoen een basisplaats, maar de laatste weken mag Gillet toch wat minder starten.

Volgens de krant wil Olympiakos na dit seizoen enkele spelers van de hand doen. Momenteel staat de club pas derde in de competitie en vanaf volgend seizoen moet dat weer een pak beter. Enkele spelers passen daarom niet meer in het plaatje. De 34-jarige Gillet hoort daarbij. 

In Frankrijk lonken er heel wat ploegen naar Gillet, maar blijkbaar is hij ook niet vergeten in ons land. 'in België manifesteerden Anderlecht en AA Gent zich ook al voor Gillet. De Luikenaar heeft in Griekenland maar een contract tot 2019 en is dus betaalbaar', schrijft Het Nieuwsblad.