UPDATE: 'Dan toch geen opvolger voor Vanden Stock, slechts eenmalig optreden'

UPDATE: 'Dan toch geen opvolger voor Vanden Stock, slechts eenmalig optreden'

19-03-2018 20:19
4

De Pro League heeft een nieuwe voorzitter. Johan Timmermans van KV Mechelen volgt tijdelijk Roger Vanden Stock op. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Roger Vanden Stock nam vorige week afscheid als voorzitter van RSC Anderlecht. Eerder liet hij ook al weten te stoppen bij de Pro League. Sindsdien was het uitkijken naar een opvolger. Uiteindelijk mag Timmermans het stokje overnemen van Vanden Stock.  Maandag zat Timmermans de vergadering van de Raad van Bestuur van de Pro League voor.

Minstens tot begin juni zal Timmermans als voorzitter van de Pro League door het leven gaan. Dan staat de voorzittersverkiezing op het programma. Het is nog niet geweten of Timmermans dan kandidaat is.

Devroe weg
Tijdens de algemene vergadering waren er ook nieuwe gezichten. Daar zorgden KRC Genk en KV Oostende voor. Peter Croonen verving voor de Limburgers  Patrick Janssens. Bij KVO kwam Patrick Orlans in de plaats van Luc Devroe. 

UPDATE 20u19: Timmermans zal Vanden Stock dan toch niet (tijdelijk) opvolgen als voorzitter van de Pro League. L'Avenir brengt naar buiten dat de grote man van KV Mechelen maandag wel degelijk de vergadering leidde, maar dat dit slechts bij deze ene keer zal blijven. Voor de komende ontmoetingen moet de vereniging dus op zoek naar een nieuwe voorzitter.