Carcela reageert ironisch op onsportief gebaar: Hij begreep het verkeerd

Carcela reageert ironisch op onsportief gebaar: "Hij begreep het verkeerd"

19-03-2018 15:00
12

De bekerfinale tussen Racing Genk en Standard werd niet wat er iedereen ervan verwachtte. Een teleurstellende partij met amper kansen, waarin Standard na 120 minuten uiteindelijke mocht triomferen.

De partij werd na het doelpunt van Renaud Emond bovendien ontsierd door tijdgewin bij de Rouches. Mehdi Carcela schoot daarbij de hoofdvogel af. De Marokkaan ging bij zijn wissel tergend traag het terrein af, daarbij applaudisseerde hij ook nog cynisch naar het Genkse publiek. Dat viel de Limburgers dan ook bijzonder zwaar.

Misverstand
Carcela heeft naar verluidt heel wat trappen moeten incasseren gedurende de wedstrijd. "Ik heb vaak met de scheidsrechter gepraat omdat ze de hele tijd tegen mijn benen schopten. Er zijn heel wat overtredingen niet gefloten en ik kon echt niet in de match komen zoals ik het wou."

De flankspeler van de Rouches wilde de supporters van Genk helemaal niet provoceren, aldus Carcela zelf. "Ach, dat hoort erbij zeker? De beker verzacht de pijn. Die gele kaart? Ik denk dat de scheids het verkeerd begreep. Ik wou alleen maar wat applaus", besluit de huurling in Het Laatste Nieuws.