Bekerfinale één grote chaos: Fans moesten plassen in hun bierflesjes

Bekerfinale één grote chaos: "Fans moesten plassen in hun bierflesjes"

19-03-2018 11:15
5

De bekerfinale eindigde zaterdag op een grote teleurstelling voor Racing Genk, maar eigenlijk was het de volledige dag al ergeren geblazen. Op sociale media regende het klachten over de slechte organisatie.

Het Belang Van Limburg bundelde de reacties, en die laten weinig aan de verbeelding over. "Anderhalf uur hebben we gedaan over de laatste zes kilometer. Natuurlijk heb je dan honger, maar aan de frietkraam in het stadion was het een uur aanschuiven. Bovendien was er in ons deel van het stadion maar een frietkot open en daar stond dan 200 man of meer in de rij om uiteindelijk koude frieten te krijgen."

Het kon echter nog erger dan dat. "Pas tegen 19.00 uur waren we ter plaatse, terwijl we rond 15.00 uur vertrokken waren. De mensen begonnen in de bus in hun bierflesjes te plassen, omdat er geen wc was. De chauffeur kon niet anders dan zijn deuren te openen in de file. Maar we stonden amper in de berm of de politie was er al."

Door het gebrek aan catering probeerden sommige fans om chips te kopen bij de drankstanden, maar dat was niet verkrijgbaar. Toch een beetje pijnlijk voor een tornooi dat de Croky Cup heet. Helemaal absurd werd het toen een promodame na de wedstrijd... gratis chips begon uit te delen. De organisatie kon op zijn zachtst gezegd dus een flink stuk beter.