Zondebok in het elftal bij Racing Genk: Hij had meer kunnen doen

  Zondebok in het elftal bij Racing Genk: "Hij had meer kunnen doen"

  maandag 19 maart 2018 om 10:45

  Racing Genk heeft zaterdag geen nieuwe prijs in de kast kunnen zetten. Ref Jonathan Lardot was na de match de gebeten hond, maar ook Danny Vukovic was niet foutloos.

  Kristof Van Hout, op een blauwe maandag zelf nog keeper bij Genk, gelooft dat Vukovic in de fout ging bij het enige doelpunt. "Het gebeurt natuurlijk in een fractie van een seconde. maar ik had het gevoel dat Vukovic meer had kunnen doen. Al was hij niet de enige die niet helemaal vrijuit gaat. Emond stond bij de voorzet moederziel alleen om van dichtbij raak te knikken", vertelt de boomlange doelman in Het Belang Van Limburg.

  Van Hout, die ook nog voor Standard heeft gespeeld, zag geen graten in het spel van de Luikenaars. "Er is veel kritiek op de manier waarop ze het deden, maar mij is altijd verteld dat je een finale niet moet spelen, maar dat je hem moet winnen. Hoe dat dan gebeurt, is eigenlijk van ondergeschikt belang."

  Plaats een reactie

  buck +2445
  maandag 19 maart 2018 om 10:52
  Ah wordt toch nog over gepraat!Dit seizoen veel zever over keeper bij Club Brugge gehoord maar mogen bij Genk toch ook zoeken achter nieuwe doelman!Gillet heeft Standard gered kan je niet over Vukovic zeggen.
  [Reactie gewijzigd op maandag 19 maart 2018 om 10:52]
  Vind ik leuk
  Brubru +3821
  maandag 19 maart 2018 om 11:38
  Ik vond ook dat die bal houdbaar was. Gillet doet inderdaad een goede redding maar de bal was in zijn bereik. Kopt die Genk speler iets meer naar links is hij geklopt en is de beker voor Genk.
  Vind ik leuk
  BS90 +4470
  maandag 19 maart 2018 om 11:01
  Van Hout die het heeft over keepers die in de fout gaan :D
  Vind ik leuk
  maandag 19 maart 2018 om 11:14
  ook juist ,al heeft hij wel een punt....
  de bal was niet onhoudbaar, ging in de korte hoek binnen????
  Vind ik leuk
  maandag 19 maart 2018 om 12:40
  Het is blijkbaar DE nieuwe trend : hoe meer je vroeger flaterde als keeper of arbiter of speler of sportbestuurder hoe groter je kritiek mag zijn. Zielig begint het te worden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Zondebok in het elftal bij Racing Genk: "Hij had meer kunnen doen"