'Martinez moet schuiven, duel tegen Saoedi-Arabië in gevaar voor twee Duivels'

'Martinez moet schuiven, duel tegen Saoedi-Arabië in gevaar voor twee Duivels'

19-03-2018 07:50
1

Op dinsdag 27 maart nemen de Rode Duivels het op tegen Saoedi-Arabië. In de oefenmatch wil Roberto Martinez gaan experimenteren. De bondscoach zal waarschijnlijk ook niet anders kunnen.

Thibaut Courtois en Thomas Vermaelen laten meer dan waarschijnlijk het duel aan hun neus voorbijgaan. De twee Rode Duivels kampen met lichte blessures en kunnen een paar dagen extra rust goed gebruiken.

Zondagavond stuurde Chelsea een bericht de wereld in dat Courtois een week aan de kant staat. Hij heeft last van zijn hamstring. De doelman onderging al een scan en Chelsea laat weten dat het liever heeft dat Courtois niet speelt tijdens de oefeninterland.

Kans mignolet
Een officieel forfait van Courtois is er nog niet, maar de kans is zeer groot dat Simon Mignolet straks nog eens zijn kans krijgt bij de nationale ploeg. Courtois ontbrak afgelopen weekend al in het duel om de FA Cup tegen Leicester, maar dat had niks met zijn blessure te maken.

Vermaelen ontbrak dit weekend in de wedstrijdselectie van Barcelona tegen Bilbao. De verdediger heeft last van een enkelblessure. Voorlopig blijft hij revalideren in Barcelona. Er bestaat wel nog eens kans dat hij naar België reist voor de interland.