Sa Pinto bewijst ongelijk van criticasters: Er werd gemanipuleerd

Sa Pinto bewijst ongelijk van criticasters: "Er werd gemanipuleerd"

18-03-2018 23:33
4

Met de beker van België heeft Ricardo Sa Pinto zijn eerste prijs met Standard binnen. Opdracht geslaagd. Hij mag met de Rouches Europa in. Maar zal hij volgend seizoen nog coach zijn?

De Portugees heeft een contract tot het einde van het seizoen. Standard kan dat verlengen door een optie te lichten, maar deed dat nog niet. Sa Pinto blijft afwachten.

"Dat is iets voor de nabije toekomst. Net zoals Play-Off 1, daar praat ik ook nog niet over. Ik kan alleen maar zeggen dat wij altijd willen winnen. Elke match, dat zit in ons karakter", gaf hij aan tegenover Het Belang van Limburg.

Hij bewees meteen ook zijn gelijk tegenover zijn criticasters. "Ik leef niet op revanche, maar op passie. En stel maar gerust dat 95% van de mensen me weg wilde", zegt hij.

"Omdat er door bepaalde media op een heel ongezonde manier gemanipuleerd werd. Negen maanden lang, sinds mijn aanstelling. Dat was niet fair en dat is me zwaar gevallen. Mijn familie en ik hebben het er nog steeds moeilijk mee, omdat het zo onrechtvaardig is", besluit de Portugees.