Vraagtekens achter overname Lierse: veel twijfels en geen bevestiging

Vraagtekens achter overname Lierse: veel twijfels en geen bevestiging

Gepubliceerd: zondag 18 maart 2018 om 22:58zo 18-03-2018 om 22:58

Lierse SK blijft maar zoeken naar een nieuwe overnemer. Er zijn veel gesprekken, maar die blijken bijzonder moeizaam te verlopen.

De laatste weken bleken er nog twee opties over te blijven. Eentje heeft inmiddels afgehaakt. "Ze vonden het een te risicovol project", gaf een bron aan bij Gazet van Antwerpen.

"Te zware investeringen met te weinig zicht op return, organisatorische chaos, het ontbreken van een licentiedossier en ook eigenaar Samy boezemde geen vertrouwen in. Hij vroeg volgens hen ook te veel geld voor zichzelf", klinkt het.

Volgens CEO Jan Van Elst is er wel al een akkoord. "Er is zeker een bod binnen. Meer zelfs: er is een akkoord. Alleen de handtekeningen moeten nog worden gezet. Met wie? Dat kan ik op vraag van de koper niet prijsgeven. Ik hoop dat we dit weekend alles kunnen afronden", klinkt het.

Inmiddels in het zondagavond, maar is er nog steeds geen communicatie over een akkoord. Dan toch nog een kink in de kabel?

Plaats een reactie

azerty +1445
maandag 19 maart 2018 om 07:26
Overname hier , overname daar........het gaat duidelijk achteruit met ons voetbal en dit op alle niveau's. Nu zwart geld niet meer kan gebruikt worden krijgen verschillende ploegen het moeilijk.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws