Training van Club zal er leeg uitzien, Blauw-Zwart zendt pak internationals uit

Training van Club zal er leeg uitzien, Blauw-Zwart zendt pak internationals uit

18-03-2018 20:35

Het is weer interlandbreak. Heel wat ploegen zien net voor de Play-Offs dus een paar spelers vertrekken. Ook Club Brugge moet heel wat spelers uitzwaaien. Maar liefst zes spelers komen in actie met hun nationale ploeg.

Tweede doelman Vladimir Gabulov werd door de bondscoach van Rusland opgenomen in de selectie. Daar is hij tweede doelman achter Igor Akinfeev. Rusland, gastheer van het WK, neemt het op tegen Brazilië en Frankrijk.

De verste verplaatsing is voor Marvelous Nakamba. De Zimbabwaan trekt naar Zambia om deel te nemen aan het Four Nations Toernooi. Voor de Malinees Abdoulay Diaby is er geen verre verplaatsing. Hij blijft in België en speelt met Mali op Sclessin tegen Japan.

Bij onze eigen nationale ploegen zitten de Bruggelingen Anthony Limbombe en Dion Cools. Limbombe kan debuteren voor de grote jongens tegen Saoedi-Arabië. Cools werkt twee wedstrijden af met de U21.

Ook Erhan Masovic speelt wedstrijden met de U21. Hij komt voor Servië uit tegen Gibraltar. Matej Mitrovic werd ook opgeroepen voor Kroatië, maar haakt in laatste instantie af door een blessure.