Opvallend: blunderende Courtois niet in selectie voor belangrijke wedstrijd

Opvallend: blunderende Courtois niet in selectie voor belangrijke wedstrijd

Gepubliceerd: zondag 18 maart 2018 om 17:28zo 18-03-2018 om 17:28

Thibaut Courtois moet het gelag betalen voor zijn mindere wedstrijd in de Champions League tegen FC Barcelona. Onze landgenoot zit niet in de wedstrijdselectie voor het FA Cup-duel tegen Leicester City.

Dat is nochtans een belangrijke ontmoeting voor The Blues, want de FA Cup is de enige prijs die ze nog kunnen pakken. Antonio Conte kiest dan ook voor zijn sterkste ploeg, maar onder de lat staat Caballero. De Argentijnse doelman speelt meestal in de bekerwedstrijden, maar voor deze belangrijke partij werd Courtois toch in doel verwacht. De Rode Duivel kreeg zelfs geen plaatsje op de bank.

Volgens de geruchtenmolen op Twitter zou onze nationale doelman op de sukkel zijn met een blessure. Dat zou Conte verteld hebben aan BBC, maar het is voorlopig nog wachten op officiële bevestiging.

Plaats een reactie

Charlie VS +270
zondag 18 maart 2018 om 17:46
Beste Voetbalprimeur, waarom zo vaak die stemmingmakende titels? Volgens mij win je er geen extra bezoekers mee. Als er had gestaan "Opvallend: Courtois niet in selectie voor belangrijke wedstrijd", lees ik het artikel evengoed. Zonder een (weliswaar lichte) irritatie.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws