Lukaku ziet toekomst door roze bril: Daar kijk ik enorm naar uit

Lukaku ziet toekomst door roze bril: "Daar kijk ik enorm naar uit"

Gepubliceerd: zondag 18 maart 2018 om 16:38zo 18-03-2018 om 16:38

Manchester United is al sinds 2013 op jacht naar een 21e titel in de Premier League. Dit seizoen zal het sowieso niet meer lukken, maar volgens Romelu Lukaku ziet de toekomst van de Mancunians er rooskeurig uit.

De Rode Duivel is met zijn ploeg nog volop aan het strijden voor de tweede plaats achter het ongenaakbare Manchester City. In de Champions League werd United roemloos uitgeschakeld door Sevilla, maar zaterdag bemachtigde het wel een ticket voor de halve finales van de FA Cup.

Een prijs die United graag wil winnen, maar toch aast de 20-voudige Engelse landskampioen op meer. “Een club als Manchester United moet zich elk seizoen verbeteren”, vertelde Lukaku volgens Het Nieuwsblad. "Ik weet dat er volgend seizoen een pak goede spelers zullen komen. Daar kijk ik enorm naar uit."

Wintertransfer Alexis Sanchez kan voorlopig wel nog niet overtuigen. "Ik ben er zeker van dat hij er snel zal staan", verklaarde Lukaku daarover. "Hij is een speler die een grote bijdrage kan leveren. Kijk naar mij: ik begon hier wel sterk, maar had het dan moeilijker in november en december. Als je hard blijft werken, dan gaat het vanzelf weer beter draaien."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws