Hij speelt bij Racing Genk, maar toch zei hij dat Standard ging winnen

"Hij speelt bij Racing Genk, maar toch zei hij dat Standard ging winnen"

18-03-2018 13:00
1

De Croky Cup winnen was niet alleen voor de spelers een ontlading. Ook sportief directeur Olivier Renard vierde mee en zag hoe zijn zoon gelijk heeft gekregen.

Renard erkent bij Het Nieuwsblad wel dat het een slechte match was. "Vanavond was het geen mooie wedstrijd. Er werden veel fouten gemaakt en ook op technisch vlak was het niet goed. We hebben niet op ons hoogste niveau gespeeld."

Standard had echter iets meer geluk. "Zo'n match wordt soms door één goal beslist, en die viel voor ons. Maar natuurlijk zijn meer dan tevreden. Genk moest niet onderdoen voor ons, in de laatste minuten van de reguliere speeltijd kon het ook 1-0 zijn voor hen. Wij gaan nu rustig door in Play-off 1 en zullen daar zo hoog mogelijk proberen eindigen, we beginnen zonder grote druk. De druk was natuurlijk al een beetje weg nadat we ons vorige week voor Play-off 1 plaatsten."

Opvallend genoeg speelt de zoon van Renard in de jeugdreeksen van... Racing Genk. "Mijn zoon had gelijk. Hij is fan van Racing Genk en speelt daar ook, maar toch zei hij dat Standard zou winnen. Hij is een kenner!"