Geen mooie match om zien, maar belangrijkste is dat trofee terugkeert naar Luik

"Geen mooie match om zien, maar belangrijkste is dat trofee terugkeert naar Luik"

Gepubliceerd: zondag 18 maart 2018 om 10:36zo 18-03-2018 om 10:36

Standard troefde KRC Genk zaterdag af in de verlengingen van de finale van de Croky Cup. Nadien barstte er een heus volksfeest los in Luik en Brussel. Junior Edmilson vindt het maar logisch dat de Luikenaars met de beker gaan lopen.

"Ik denk dat het verdiend is voor heel de ploeg. We hebben ons gekwalificeerd voor Play-Off 1 en winnen nu de beker ... Dat is magnifiek", aldus Edmilson bij RTBF. "Nu moeten we op die weg verder gaan, want we hebben nog tien finales voor de boeg. Het was een wedstrijd zonder veel ruimte en veel kansen, met veel fouten. Maar het is verdiend, dus nu gaan we feesten in Luik."

"Na de goal van Emond dachten we niet dat het gedaan was, maar het was wel moeilijk om te scoren door het gebrek aan ruimte. We hebben gezegd dat het verdiend is. Het was geen mooie wedstrijd om naar te kijken, maar het belangrijkste is dat de trofee terugkeert naar Luik. Nu hebben we niks te verliezen in Play-Off 1. We bekijken het match per match", besluit de flankaanvaller.

Plaats een reactie

Peepke +16
zondag 18 maart 2018 om 10:44
Niemand verdiende die beker. En zeker Standard niet. Ze kunnen beter een theater oprichten. Maar ook genk was zeer zwak .heel veel slechte passes . Een Seck die voor geen meter loopt en pozuelo die bijna met een rollator op het plein stond.
[Reactie gewijzigd op zondag 18 maart 2018 om 10:46]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws