Deze bekerfinale werd met de minuut lelijker en lelijker

"Deze bekerfinale werd met de minuut lelijker en lelijker"

18-03-2018 09:25

De bekerfinale van zaterdagavond heeft weinig harten kunnen verwarmen. Ook niet dat van Jan Mulder, die te gast was bij Sporza. De Nederlander zag één van de slechtste bekerfinales in jaren, dat bovendien bij vrieskou.

Mulder heeft al betere avonden achter de rug. "Het werd met de minuut lelijker en lelijker, het kan lelijk zijn hoor zo'n voetbalwedstrijd. Ik kijk louter naar het voetbal, niet naar de emoties van grootouders die naar televisie kijken. Het was gewoon niet om aan te zien. Mijn druk is nu helemaal weg, ik heb echt heel zware pillen nodig om over deze temperatuur heen te komen", vertelt de analist.

Gert Verheyen weet wel dat de fans van Standard en Genk wél wakker zijn gebleven. "Als je hier staat als supporter van een van beide ploegen dan heb je toch beetje lak aan de manier waarop, dan wil je jouw ploeg uiteindelijk gewoon zien winnen. Als je heel goed speelt en je verliest, ga je ook enorm teleurgesteld naar huis. Een finale verliezen, is altijd dramatisch voor iedereen."