Tielemans krijgt plaatsje bij de flops: 'Hij heeft niets overtuigends laten zien'

Tielemans krijgt plaatsje bij de flops: 'Hij heeft niets overtuigends laten zien'

Gepubliceerd: zaterdag 17 maart 2018 om 14:01za 17-03-2018 om 14:01

Het blijft stroef lopen voor Youri Tielemans bij AS Monaco. Het goudhaantje ruilde RSC Anderlecht met grote verwachtingen in voor het prinsdom, maar daar gaat niet alles naar wens. Ook in het Ligue 1-duel met Lille OSC kwam de middenvelder niet uit de verf.

Le Figaro bombardeert Tielemans dan ook tot dé absolute flop van Monaco de voorbije weken. 'Na een goede periode in februari is Tielemans opnieuw hervallen in het ritme van het eerste deel van het seizoen. De Belgische international, aan Moutinho gekoppeld vanwege de afwezigheid van Fabinho, heeft niets overtuigends kunnen tonen', staat er te lezen.

'Tussen zijn balverliezen en zijn stuitende gebrek aan toewijding door heeft de voormalige kapitein van Anderlecht ontgoocheld. En daarmee haalde hij zich meerdere keren de woede op de hals van Leonardo Jardim', verwijst de Franse krant ook naar het ongenoegen van de trainer. Momenteel staat Tielemans op 21 optredens in de Ligue 1, waarvan dertien als basiskracht. Daarin wist hij het net nog niet te vinden.

Poll

Wordt het WK halen een probleem voor Tielemans?

(301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws