Helse avond voor fans van Racing Genk en Standard? Min vijftien

Helse avond voor fans van Racing Genk en Standard? "Min vijftien"

Gepubliceerd: zaterdag 17 maart 2018 om 13:15za 17-03-2018 om 13:15

Racing Genk en Standard gaan de bekerfinale spelen bij ijskoude temperaturen. Het veld in het Koning Boudewijnstadion gaat er keihard bijliggen, maar ook de fans moeten opletten.

Weerman Michel Nulens van Het Belang Van Limburg verwacht heel wat verkleumde mensen. "Zaterdag klimt de temperatuur in Brussel ook op het warmste moment van de dag niet boven één graad. 's Avonds zal het kwik dus nog een flink stuk zakken, ook al omdat de nacht van zaterdag op zondag zicht aankondigt als erg koud. Als de grasmat niet ontdooid kan worden, zal die dus heel hard aanvoelen."

De aanwezigen moeten dus voorzorgen nemen. "De supporters kunnen maar beter een dikke winterjas, sjaal en handschoenen aantrekken. Er wordt een matige tot vrij krachtige en gure noordoostenwind verwacht, die blaast met windstoten tot 50 kilometer per uur. De gevoelstemperatuur zal daardoor dalen tot wel min vijftien. Wie vol in die wind staat, zal het zwaar te verduren hebben."

Plaats een reactie

taz +500
zaterdag 17 maart 2018 om 13:42
Amateurisme van de bovenste plank !!
dit kan weer alleen in belgie !
kbvb denkt alleen aan centen ,dat de supporters door dit
winter weer moeten intreseerd hun niet.
dat voetbalspektakel eronder lijd ook niet, de centen zijn toch binnen.
hoop voor bijde ploegen dat spelers en supporters goed en veilig op heizel en terug geraken.
Vind ik leuk
JanB +6723
zaterdag 17 maart 2018 om 14:10
Naar het schijnt zal volgend seizoen de finale van de beker van België gespeeld worden op 15 januari

Omdat de Heysel dan niet meer bespeelbaar zal zijn door allerlei omgevingswerken zal men uitwijken naar het regionaal stadion van Ojmjakon in Rusland

Ojmjakon is een dorp gelegen in Oost-Siberië, beter gekend als de koudste bewoonde plek ter wereld (gemiddeld: - 46 °C)
Vind ik leuk
zaterdag 17 maart 2018 om 14:53
De Russen zijn slimmer dan dat. Daar wordt nu niet gevoetbald. Ik vind dat de idioten bij de bond die deze dag gekozen hebben om de finale te spelen, dat deze straks in hun blote flikker op de middencirkel gaan staan en de brabanconne zingen. En dan tot einde vd match langs het veld blijven staan. Hopelijk dan penalties die doorgaan tot 30-31. Dan zijn ze doodgevroren, de KBVB sukkels
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws