Als er één ploeg de beker verdient, is het Standard

"Als er één ploeg de beker verdient, is het Standard"

vrijdag 16 maart 2018 om 22:47

Zaterdag kennen we de winnaar van de Belgische beker. Wordt het KRC Genk of Standard? Volgens Ricardo Sa Pinto is er maar één terechte winnaar, Standard. 

"Ik vind beide teams gelijkwaardig. Ik zal niet te hoog van de toren blazen en zeggen dat wij favoriet zijn. Alles is mogelijk in het voetbal", aldus Standard-coach Ricardo Sa Pinto bij Sporza.

"Maar als er één ploeg de beker verdient, dan is het wel Standard. We hebben Oostende, Anderlecht én Club Brugge uitgeschakeld. Maar dat geeft ons geen garanties op de zege."

Door het weer ligt het veld er lang niet ideaal bij. "Dat het veld er slecht bij ligt? Als dat zo is, geldt dat voor beide teams. We gaan allebei uit van goed voetbal. Hopelijk valt het toch nog mee. Net als de supporters wil ik niet alleen strijd zien, maar ook goed voetbal."

Poll

Wie wint de beker?

(376 stemmen)

Plaats een reactie

vrijdag 16 maart 2018 om 22:57
Ik gun ze het van harte!
Vind ik leuk
firedwarf +2185
vrijdag 16 maart 2018 om 23:00
kvind da ook , na het aanstellen van een luikse scheidsrechter en het toevallig laten verdwijnen van een schorsing van hun belangrijkste speler zou het nog moeten mankeren moesten ze de beker niet winnen... Nu nog de videoref van de RTBF betalen en dan komt da dik in orde voor de maasse maffia vant zuiden...
Vind ik leuk
Drekovic +6891
zaterdag 17 maart 2018 om 00:25
Daar lukt dat wél , een schorsing laten verdwijnen en iedereen maar afgeven omdat Beerschot - Wilrijk ook eens gebruik wilde maken van het reglement . ps wij wilden de schorsing niet laten verdwijnen maar opschuiven .
Vind ik leuk
firedwarf +2185
zaterdag 17 maart 2018 om 00:29
Drekovic inderdaad waarom altijd 2 maten 2 gewichten... Voor Beerschot kan het niet , voor standard kan het plots wel... ofwel voor beide ploegen wel ofwel voor geeneen ploeg maarja in luik hadden ze nog een zakske zwart geld teveel... Eerst ne luikse scheidsrechter en nu ineens een schorsing die wel geannuleerd kan worden... Als ge dan nog nie door hebt dat de finale stinkt... maarja hier zijn simpele van geest die nog beweren dat het allemaal "toeval" is...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

"Als er één ploeg de beker verdient, is het Standard"