Standard versus Genk! Bizar hoge odds voor heerlijke bekerfinale

Standard versus Genk! Bizar hoge odds voor heerlijke bekerfinale

Gepubliceerd: zaterdag 17 maart 2018 om 12:33za 17-03-2018 om 12:33

De bekerfinale is een wedstrijd waar heel Limburg en Luik naar uitkijkt. KRC Genk versus Standard is ook een wedstrijd met de twee beste ploegen van het moment. Spanning én plezier verzekerd dus. Dankzij bookmaker Ladbrokes kan je daar ook ENORM aan verdienen!

SPEEL NU MEE! Pak 12(!) keer je inzet bij winst van Standard of Genk! KLIK HIER!

Standard en Genk zijn bezig aan een geweldig 2018. Beide ploegen doen het steeds beter en kunnen dus ook knappe cijfers voorleggen. Zo won Genk 6 van de laatste 10 wedstrijden en verloor het er amper 2.

Met de teruggekeerde Nikolaos Karelis en Leandro Trossard kan er ook heel wat gaan gebeuren. En met Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovskyi in goede vorm heeft het 2 absolute topspelers in huis. Daarnaast is het nog een revanchewedstrijd voor Dieumerci Ndongala, die tegen zijn moederclub speelt.

Gevaarlijk Standard
Maar Standard mag zeker niet onderschat worden. Van de laatste 9 wedstrijden verloren de Rouches er amper eentje. Met ook minstens 2 gescoorde doelpunten in de laatste 11 wedstrijden is het duidelijk waar het gevaar schuilt bij de Rouches.

Mehdi Carcela kreeg de laatste weken heel wat lof. Tegen KV Oostende werd hij ook gespaard en speelde hij amper één helft. Aan de bekerwedstrijd zal hij topfit en uitgerust mogen beginnen. Schiet hij de Rouches naar winst?

Het belooft alleszins een heel leuke wedstrijd te worden. Ook eentje waar je stevig aan kan verdienen. Dankzij bookmaker Ladbrokes verdien je 12(!) keer je inzet wanneer jouw ploeg wint. Speel dus zeker snel mee!

SPEEL NU MEE! Pak 12(!) keer je inzet bij winst van Standard of Genk! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Open een rekening bij de bookmaker;
Stort minstens €10;
Zet in op jouw ploeg;
Maak kans op 12 keer je inzet!

Bekijk het laatste nieuws