Martinez zorgt tijdens persconferentie voor het meest vreemde moment van de dag

Martinez zorgt tijdens persconferentie voor het meest vreemde moment van de dag

16-03-2018 15:11
4

Roberto Martinez had vrijdag een drukke dag. De bondscoach moest immers zijn selectie bekendmaken voor de komende interland van de Rode Duivels. Nadat de Spanjaard zijn hele selectie had opgesomd, gebeurde er iets vreemd. 

Journalist Rodrigo Beenkens vroeg zich af of Christian Benteke de selectie had gehaald of niet. Martinez leek te schrikken van die vraag. Hij antwoordde niet meteen ja of nee, maar keek wat verbijsterd om zich heen. Daarna dook hij in zijn papieren op zoek naar de naam van Benteke in zijn lijst. Benteke had hij niet geselecteerd en na enkele tellen klonk het pas uit de mond van de bondscoach: "Nee, Benteke is er niet bij."

Waarom Martinez niet meteen kon antwoorden, werd niet duidelijk. Het was wel een erg bijzonder moment tijdens de persconferentie. Nadien ging Martinez wel nog door op de afwezigheid van Benteke. "Hij is er niet bij. We willen ook de kans geven aan enkele andere spelers om zich te tonen. We weten wat Christian kan. Hij behoort nog altijd tot de kandidaten om het WK te halen", aldus de Spanjaard.