Witte rook bij Lierse SK: Dit weekend wordt het akkoord getekend

Witte rook bij Lierse SK: "Dit weekend wordt het akkoord getekend"

16-03-2018 08:15

Lierse SK zit in nauwe schoentjes. De 1B-club geraakte verzeild in financiële onrust, waardoor jeugdtrainers én A-kernspelers niet meer betaald werden. De toekomst van de Pallieters leek dan ook bijzonder onzeker.

Vrijdag komt de club echter met goed nieuws naar buiten. "We hebben de spelers en de technische staf laten weten dat het akkoord met de nieuwe overnemer normaal gezien dit weekend getekend wordt", vertelt CEO Jan Van Elst in Het Nieuwsblad.

Oude bekende
Maged Samy zette Lierse enige tijd geleden al te koop, waardoor de problemen zich opstapelden. Oude bekende David Nakhid (ex-Waregemspeler) lijkt over de beste troeven te beschikken. "Maar namen geven we op vraag van de kopers nog niet vrij", blijft Van Elst nog voorzichtig.

Eerder deze week werden er nog twee partijen genoemd als mogelijke overnemers. Een Letse investeerdersgroep wilde geld in de club pompen, maar zover komt het niet. Sommige critici beweren zelfs dat Lierse hiermee blufpoker speelt om nog meer geïnteresseerde kopers te lokken.