Foket spreekt zich uit over zomertransfer: Een zo hoog mogelijke transferprijs

Foket spreekt zich uit over zomertransfer: "Een zo hoog mogelijke transferprijs"

16-03-2018 07:30
7

Thomas Foket is helemaal terug. De rechtsbuiten van AA Gent heeft zich na een hartoperatie terug opgewerkt tot een basispion. Komende winter kon de Rode Duivel zelfs naar RSC Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet.

De 23-jarige flankspeler hoorde ook die geruchten, maar zelf voelt hij zich gelukkig in de Ghelamco Arena. "Mijn beste scenario was sowieso spelen bij AA Gent. Dat was wat ik wou. Ik heb nooit aangegeven dat ik weg wou. Ik heb daar zelfs nooit een gesprek over gehad met Vanderhaeghe, omdat dat niet nodig was", aldus Foket in Het Laatste Nieuws.

Foket is de Buffalo’s zeer dankbaar voor het vertrouwen, daarom wil hij zijn club een plezier doen. "Eén ding is zeker: we gaan straks samenzitten. AA Gent en ik hebben al een keer gebabbeld om te zien wie wat wil. Ik ben blij dat ze mij mijn kans hebben gegeven, ik moet nu niet gaan zeggen: 'Ik wil weer verkocht worden.'”

Hoge transferprijs
"Het is niet mijn bedoeling om de transferprijs zo laag mogelijk te houden en zo makkelijk weg te kunnen. Mocht ik ooit vertrekken, dan wil ik dat Gent een zo hoog mogelijke transferprijs voor mij krijgt. Ik ga niet in mijn laatste contractjaar komen. Gent en ik zitten daarover op dezelfde lijn", geeft Foket Gent goede hoop.