Straf: Oost-Vlaming (24) wint krankzinnig bedrag met gokje van... 19 euro!

Straf: Oost-Vlaming (24) wint krankzinnig bedrag met gokje van... 19 euro!

15-03-2018 20:45
3

De gokkantoren hebben niet bepaald een geweldige week achter de rug, want er vielen nauwelijks verrassingen op te merken in het Europese voetbal. Een zekere Davy V. heeft daar wel héél goed gebruik van gemaakt.

V. heeft afgelopen weekend namelijk de uitslagen van liefst negentien wedstrijden voorspeld op de goksite Betfirst. Zo maakte hij van amper negentien euro vlotjes 225.971 euro. Opvallend genoeg gaat het helemaal niet om een ervaren gokker. Hij opende slechts enkele weken geleden een account, zo weet Het Nieuwsblad.

V. heeft geen grote risico's moeten nemen om dat geld te winnen. Hij wedde op matchen uit Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Frankrijk en ging simpelweg altijd voor de favoriet. Doorgaans valt er op negentien wedstrijden sowieso wel één verrassing, maar nu was dat dus niet het geval.

CEO Alexis Murphy van Betfirst geeft aan dat het kantoor moeilijke dagen achter de rug heeft. "Sinds vrijdag hebben we elke dag geld verloren omdat zowat iedere favoriet in het voetbal zijn wedstrijd won. Dit is de grootste uitbetaling uit de geschiedenis van Betfirst en wellicht ook op het gebied van sportweddenschappen in België."