Dendoncker krijgt opvallende raad over toekomst: Op 25ste naar Man Utd

Dendoncker krijgt opvallende raad over toekomst: "Op 25ste naar Man Utd"

15-03-2018 08:34
8

Leander Dendoncker is niet bezig aan een al te best seizoen. De middenvelder/verdediger heeft het moeilijk bij Anderlecht. Hier en daar wordt al geopperd om hem niet mee te nemen naar het WK in Rusland. Philippe Albert vindt dat toch wat overdreven.

Eerst spelen de Rode Duivels nog een oefenwedstrijd tegen Saoedi-Arabië. Het is nog maar de vraag of Dendoncker erbij zal zijn. "Hem niet oproepen voor de interland tegen Saoedi-Arabië zou een mentale klap zijn", zegt Albert.

"De bondscoach zal Dendoncker wel selecteren, maar het wordt een test. Hij zal een hoger niveau moeten halen om naar het WK te gaan", aldus Albert aan Het Nieuwsblad.

De toekomst
Dendoncker heeft het dit seizoen moeilijk als verdediger. Albert geeft de speler van Anderlecht niet op. "Over enkele jaren zal hij een geweldige verdediger zijn, nu nog niet", klinkt het.

Toch vindt Albert dat hij een goede keuze moet maken over zijn toekomst. "Hij wordt betaald door Anderlecht en moet niet zomaar naar Engeland gaan. West Ham, Everton, dat is alleen maar financieel beter, hoor. Laat Dendoncker nog twee tot drie jaar blijven en kan hij op zijn 25ste naar echte topclubs als Tottenham of zelfs Man Utd", besluit Albert.