'Schalke 04 zet voormalig speler van Anderlecht op het verlanglijstje'

'Schalke 04 zet voormalig speler van Anderlecht op het verlanglijstje'

14-03-2018 21:52
4

Het is alweer een tijdje geleden dat Marko Marin in ons land speelde. Ondertussen komt de 29-jarige Duitser uit voor Olympiakos, maar volgens Sportbild is hij daar aan zijn laatste maanden bezig. Er is interesse uit zijn thuisland.

Volgens de Duitse bron is Marin in beeld bij Schalke 04. Momenteel speelt de flankspeler voor het Griekse Olympiakos. Daar is hij onder meer de ploegmaat van Silvio Proto en Björn Engels. Na jaren op de sukkel te zijn geweest komt Marin in Griekenland weer aan voetballen toe. Dit seizoen speelde hij mee in 20 competitiematchen. Daarin scoorde hij 7 keer en gaf hij 3 assists.

Marin stond in Duitsland ooit te boek als een groot talent. Hij brak door bij Borussia Mönchengladbach. Daarna ging hij naar Werder Bremen om het uiteindelijk tot bij Chelsea te schoppen. In Engeland kende hij veel pech. Marin kende heel wat blessureleed en werd regelmatig uitgeleend. Chelsea verhuurde hem aan Sevilla, Fiorentina, Anderlecht en Trabzonspor. Aan het begin van dit seizoen tekende hij bij Olympiakos.