Kortrijk geeft update over moeizame gesprekken: ''Niets met elkaar te maken''

  Kortrijk geeft update over moeizame gesprekken: ''Niets met elkaar te maken''

  Gepubliceerd: woensdag 14 maart 2018 om 13:10wo 14-03-2018 om 13:10

  KV Kortrijk greep op de laatste speeldag van de reguliere competitie nipt naast een ticket voor Play-Off 1. KVK wil graag langer door met coach Glen De Boeck, die de club helemaal uit het slop trok. De onderhandelingen lopen echter moeizaam.

  Kortrijk en De Boeck zijn zoekende naar een akkoord, waarmee beide partijen tevreden zijn. Algemeen manager Matthias Leterme geeft een nieuwe stand van zaken. "We zijn aan het onderhandelen over een nieuw contract. Als er een akkoord komt, zal er uiteindelijk de juiste prijs betaald worden. De spelers zijn vrij tot vrijdag en de coach maakt ondertussen een trip naar Valencia. Maar we willen graag eind deze week of begin volgende week uitsluitsel hebben", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

  De Boeck liet zich onlangs scherp uit over de staat van het veld, maar die kritiek staat volgens Leterme los van de lopende onderhandelingen. "Dat heeft niets met elkaar te maken. Ons hoofdveld zullen we trouwens aanpakken in het tussenseizoen. En na het seizoen zullen we de bovenlaag afnemen en ervoor zorgen dat er een kwalitatief sterke grasmat in de plaats komt te liggen die we daarna van kortbij zullen opvolgen", besluit Leterme.

  Lees ook: Exit De Boeck? 'KV Kortrijk denkt aan trainer van andere Belgische club'

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws