'United kan na Sánchez weer grote vis wegkapen voor de neus van City'

'United kan na Sánchez weer grote vis wegkapen voor de neus van City'

13-03-2018 21:17
2

De interesse van Manchester City in Shakhtar Donetsk-middenvelder Fred is bekoeld. Volgens The Telegraph hoopt nu stadgenoot Manchester United met de 25-jarige Braziliaan aan de haal te gaan.

The Red Devils zijn gebaat bij vers bloed op het middenveld, aangezien Michael Carrick aan het einde van het seizoen stopt en Marouane Fellaini een aflopend contract heeft. Shakhtar-directeur Sergei Palkin gaat ervan uit dat Fred komende zomer vertrekt. "Als het niet naar Manchester City is, dan naar Manchester United. Hij is klaar voor de beste competities."

Het prijskaartje van Fred wordt geschat op 45 miljoen euro. Hij zou na Alexis Sanchez de tweede grote vis zijn die United wegkaapt voor de neus van de stadgenoot. De interesse van City sluimert nog wel, nadat een winterse transfer afketste. De Premier League-koploper kijkt echter ook naar andere opties, zoals Julian Weigl van Borussia Dortmund, weet The Telegraph.

Fred laat aan ESPN weten dat een overstap naar City nog altijd tot de mogelijkheden behoort. "Het is een geweldig team, ik zou heel blij zijn om daar te spelen. Maar dat geldt ook voor United, Chelsea, Arsenal of andere clubs met een grote traditie in Europa."