Van Holsbeeck opgelucht: Blij dat ik dat aanbod niet aanvaard heb

  Van Holsbeeck opgelucht: "Blij dat ik dat aanbod niet aanvaard heb"

  Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2018 om 20:15di 13-03-2018 om 20:15

  Herman Van Holsbeeck kreeg vorige maand nog een bod binnen op spits Lukasz Teodorczyk. Die kon Anderlecht inruilen voor een Chinese eersteklasser, maar Van Holsbeeck zei nee. In Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat dat de juiste beslissing was.

  De laatste weken kan de Pool plots weer scoren. Mede door zijn toedoen zit Anderlecht nu aan drie zeges op een rij. Van Holsbeeck mag dus blij zijn dat hij het bod van vijf miljoen euro in de vuilbak heeft gegooid.

  "Nu ben ik blij dat ik Teo niet voor vijf miljoen naar ­China liet vertrekken. Hij liep maanden achter zijn vertrouwen te zoeken, maar plots scoorde hij weer en zijn balcontroles zijn ook veel beter. Zo'n spits die doelpunten maakt, kan een serieus wapen zijn in Play-Off 1", geeft hij aan.

  Anderlecht had sowieso bijna geen alternatieven meer voor Teodorczyk. Bij een eventueel vertrek zouden enkel nog Silvère Ganvoula en enkele beloften overblijven om de meubelen te redden.

  Plaats een reactie

  dinsdag 13 maart 2018 om 21:43
  Voor 5 miljoen heeft hij de juiste keuze gemaakt, maar als ze echt een hoog bod deden oknden ze er beter een grote strik rond doen !
  Vind ik leuk
  dinsdag 13 maart 2018 om 22:44
  VHB...eens een clown altijd een clown, of beter gezegd, een frikandel.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws