'Spitsenkerkhof bij Spurs: een nieuw slachtoffer bij Tottenham'

  'Spitsenkerkhof bij Spurs: een nieuw slachtoffer bij Tottenham'

  Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2018 om 15:38di 13-03-2018 om 15:38

  De vervanger van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur lijkt snel te worden afgeserveerd door de vice-kampioen van Engeland. Britse media schrijven dinsdag dat Fernando Llorente bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van Spurs. 

  Tottenham trok Llorente eind augustus aan als opvolger van Janssen, die tijdens zijn debuutseizoen in de Premier League een matige indruk achterliet. Manager Mauricio Pochettino stuurde Janssen op huurbasis naar Fenerbahçe. De kans dat de Oranje-spits in Londen een tweede kans krijgt, lijkt minimaal. 

  Voor zo'n vijftien miljoen euro nam Tottenham targetman Llorente over van Swansea City. Nu Harry Kane een enkelblessure heeft opgelopen en mogelijk maanden uit de roulatie is, wordt volgens London Evening Standard pijnlijk duidelijk Pochettino totaal geen vertrouwen heeft in de voormalig aanvaller van Athletic Bilbao, Juventus en Sevilla.

  Tijdens de absentie van Kane zal Heung-Min Son namelijk doorschuiven naar de spits en Erik Lamela of Lucas Moura diens plek overnemen op de flank. Llorente blijft bankzitter. Spurs wil de routinier komende zomer weer verkopen en daarna op zoek gaan naar een jonge backup voor Kane. 

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15589
  dinsdag 13 maart 2018 om 16:19
  Icardi zou daar niet misstaan. Of Fekir van Lyon, al is dat niet echt een spits.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws