Degryse neemt Verdier op de korrel: ''Ofwel verdacht, ofwel slechte spits''

Degryse neemt Verdier op de korrel: ''Ofwel verdacht, ofwel slechte spits''

13-03-2018 11:00
8

Nicolas Verdier was één van de personen die openlijk hun vraagtekens zetten bij de 4-0 zege van Eupen tegen Royal Excel Moeskroen. Marc Degryse vindt echter dat de Mechelen-spits echter geen recht van spreken heeft.

Degryse zei dit bij Extra Time naar aanleiding van een fragment met de uitspraken van Verdier. "Iedereen van KV Mechelen had het recht om te zeggen dat dit verdacht is, behalve Verdier. Degryse legde uit waarom. Want Verdier had zondag zelf 2 of 3 doelpunten kunnen maken.''

De analist zag de Fransman grote kansen missen. ''Hij schoof bij een eerste goeie kans de bal naast een leeg doel. Ofwel is dat ook verdacht, ofwel is hij gewoon een slechte spits. Het zou kunnen dat het het tweede is'', is Degryse scherp.

Tot slot stipt Degryse fijntjes aan dat Verdier door Eupen werd uitgeleend aan KVM en absoluut geen potten heeft gebroken. "Hij zou beter zelf voor de spiegel gaan staan. Hij heeft dit seizoen 1 keer gescoord, met Eupen tegen KV Mechelen! Eupen heeft Verdier naar Mechelen gestuurd, als versterking voor KV. Eupen heeft die Japanner Toyokawa genomen en die heeft er 3 gescoord tegen Moeskroen. Dat is het verschil."

Lees ook: Waalse krant beschuldigt nu Waasland-Beveren: ''Had ook 5-0 kunnen zijn''

Lees ook: Eupen bevestigt geruchten over gokkende spelers: ''Het ligt heel gevoelig''