Moeskroen zorgt net als vorig jaar voor slechte smaak in de mond

"Moeskroen zorgt net als vorig jaar voor slechte smaak in de mond"

13-03-2018 09:10
2

Dennis van Wijk was maandagavond te gast in Extra Time om te praten over de pijnlijke degradatie van KV Mechelen. De 4-0 van AS Eupen tegen Royal Excel Moeskroen kwam voor de KVM-coach niet als een verrassing.

"Ik heb over heel België gewerkt, in alle provincies. Ik was coach bij Bergen en Charleroi en ik weet wat er leeft. Ik heb er veel dingen gehoord. Dus vooraf had ik het gevoel dat een 2-0-zege of 3-0 niet zou volstaan voor ons. Ik kan niemand met de vinger wijzen, maar ik had er een gevoel over'', zei de Nederlander in de voetbaltalkshow.

Voor het tweede jaar op rij speelt Moeskroen een dubieuze rol. "Vorig jaar hadden we ook al een slechte smaak in de mond bij Moeskroen. En nu hebben we ook een slechte smaak in de mond'', aldus Van Wijk. 

Hij vindt tot slot dat de Belgische voetbalwereld alert moet zijn voor praktijken die ontoelaatbaar zijn. "Er moet een gezonde verontwaardiging zijn, want we mogen niet afglijden naar Cypriotische omstandigheden, waarmee ik niets insinueer want die Cypriotische toestanden zijn hier nog niet."