'Harde kernen gaan 'beschaafd' knokken bij Beerschot Wilrijk – Antwerp'

'Harde kernen gaan 'beschaafd' knokken bij Beerschot Wilrijk – Antwerp'

13-03-2018 08:15
15

Na een lange afwezigheid wordt er binnenkort nog eens een Antwerpse derby gespeeld. De harde kernen van KFCO Beerschot Wilrijk en Royal Antwerp gaan elkaar ook ontmoeten. Maar de gewone fans hoeven niet te vrezen.

"De supporters in en rond het stadion moeten ons alvast niet vrezen, wij blijven liever achter de schermen. Van een nieuwe confrontatie hebben we voorlopig nog niets gehoord", aldus een lid van de harde kern bij Beerschot Wilrijk aan Gazet van Antwerpen.

Ook bij de harde kern van Antwerp is men klaar voor de confrontatie met de Ratten. "De spanning zal tijdens die twee wedstrijden te snijden zijn. De gesprekken met de Beerschot-supporters moeten nog op gang komen, maar hooliganisme in en rond het stadion keuren wij af", stelt een lid van de Antwerp Casual Crew.

Op de Bosuil en Het Kiel gaat het dus beschaafd blijven. "Wij zoeken naar een geheime locatie om daar op de vuist te gaan met de harde kern van Beerschot. Niemand zal daar hinder van ondervinden", klinkt het nog aan de kant van Antwerp.