Coucke maakt geen Spaanse vrienden, dure grap voor Anderlecht dreigt

Coucke maakt geen Spaanse vrienden, dure grap voor Anderlecht dreigt

13-03-2018 07:56
8

RSC Anderlecht trekt dan toch niet naar de Spaanse zon. Marc Coucke had geen zin om geld uit te geven aan een buitenlandse stage, maar zit nu mogelijk met een probleem. Dat meldt Sportwereld.

Anderlecht is momenteel op teambuilding in de Ardennen. Dat was – op papier – goedkoper dan een stage van vijf dagen in La Manga. Maar bij het vijfsterrenhotel Principe Felipe is men woest dat Anderlecht zijn kamers annuleerde. Het hotel weigerde zelfs Manchester City om Anderlecht te kunnen ontvangen.

Geld zijn we kwijt
"We zijn erg ontgoocheld in Anderlecht", stelt Chad Harper, de sportief directeur van La Manga Club die alle voetbalploegen ontvangt in de krant. “Niet alleen hielden we het hotel vrij voor hen, we bestelden ook al het eten en reserveerden onze trainingsaccommodatie. Ons werd gezegd dat de voorzitterswissel bij Anderlecht aan de basis ligt van de afzegging, maar dat is ons probleem niet. Dat geld zijn we kwijt.”

Het Hotel Principe Felipe wil nu dat Anderlecht opdraait voor alle kosten, een grap van enkele tienduizenden euro's. Paars-wit hoopt een compromis te regelen, maar dat wordt niet eenvoudig. 'Het probleem is dat Marc Coucke nog niet bevoegd is om te beslissen en Herman Van Holsbeeck niet goed meer durft', schrijft Sportwereld.