Van Holsbeeck: Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

  Van Holsbeeck: Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

  Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2018 om 07:45di 13-03-2018 om 07:45

  Bij RSC Anderlecht zat Roger Vanden Stock tegen Antwerp voor de laatste keer als voorzitter van paars-wit in het stadion. Nu hij vertrokken is, wordt het uitkijken wat Herman Van Holsbeeck gaat doen. 

  "Ik heb het geluk gehad om met deze president te mogen werken", stelt Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Roger Vanden Stock is niet alleen groot als voorzitter, maar ook als mens. Hij bouwde Anderlecht uit tot de topclub die het nu is. Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

  Van Holsbeeck ging de laatste tijd door een moeilijke periode. "Kijk, Anderlecht beleefde deafgelopen maanden de grootste crisis in 20 jaar. De spelers waren getekend door alle kritiek, maar iedereen heeft nu begrepen dat ze voor elkaar moeten strijden om resultaten te halen."

  "Chapeau voor onze coach Hein Vanhaezebrouck dat hij de groep vanuit zo'n moeilijke positie weer op dat niveau gekregen heeft. De afgelopen drie wedstrijden is bewezen dat deze groep wil strijden voor elke morzel grond en dat we nog ambitieus mogen zijn."

  Plaats een reactie

  dinsdag 13 maart 2018 om 08:47
  Van Holsbeeck heeft ook met de financien een slecht beleid gevoerd en alleen al om die reden zal Coucke hem afvoeren. Van Holsbeeck ook vooraan in de 60 doet er goed aan uit het voetbal te stappen vooraleer hij elders ook de club financieel keldert. In zijn zog volgt de mafia van makelaars en hij heeft daar zeker een aardige duit aan verdient.
  Vind ik leuk
  Patfey +5535
  dinsdag 13 maart 2018 om 10:00
  Van mij moet hij niet “leven” met een nieuwe voorzitter hoor :).

  En “uitgebouwd tot de topclub die Anderlecht nu is”, lijkt me toch een dubieus compliment :).
  Vind ik leuk
  dinsdag 13 maart 2018 om 12:00
  Hoe melk ik 1 interview met Van Holsbeeck uit? Gewoon 3 keer iets uit het artikel knippen en plaatsen op Voetbalprimeur om zoveel mogelijk 'clicks' te genereren. Waarom alles in 1 overzichtelijk artikel te plaatsen zoals het oorspronkelijk staat, als je het ook in 3 keer kan splitsen. Bij Voetpbalprimeur zijn ze daar kampioen in, net zoals het opdringen van reclameboodschappen...
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4860
  dinsdag 13 maart 2018 om 14:49
  Dat opdringen van reclame is inderdaad ziekelijk makend. Het enige wat mij daar van af helpt is een blikje JUPILER.
  JUPILER doet mijn gedachten verzetten en geeft mij een terug een goed gevoel.
  JUPILER want wij mannen weten waarom


  :-) kon het niet laten (ja ik verveel mij :-) )
  Vind ik leuk
  vanhimst +1047
  dinsdag 13 maart 2018 om 15:57
  Van Holsbeek moet niet leven met een nieuwe voorzitter hij moet zijn biezen pakken en verdwijnen bij Anderlecht hem treft de meeste schuld voor al dat falen bij Anderlecht en vooral met de transfers die hem werden aangebracht door zijn maatje Bayat zodat ze beide hun zakken goed gevuld hebben
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 13 maart 2018 om 15:58]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws