Van Holsbeeck: Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

Van Holsbeeck: Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

13-03-2018 07:45
4

Bij RSC Anderlecht zat Roger Vanden Stock tegen Antwerp voor de laatste keer als voorzitter van paars-wit in het stadion. Nu hij vertrokken is, wordt het uitkijken wat Herman Van Holsbeeck gaat doen. 

"Ik heb het geluk gehad om met deze president te mogen werken", stelt Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Roger Vanden Stock is niet alleen groot als voorzitter, maar ook als mens. Hij bouwde Anderlecht uit tot de topclub die het nu is. Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht.”

Van Holsbeeck ging de laatste tijd door een moeilijke periode. "Kijk, Anderlecht beleefde deafgelopen maanden de grootste crisis in 20 jaar. De spelers waren getekend door alle kritiek, maar iedereen heeft nu begrepen dat ze voor elkaar moeten strijden om resultaten te halen."

"Chapeau voor onze coach Hein Vanhaezebrouck dat hij de groep vanuit zo'n moeilijke positie weer op dat niveau gekregen heeft. De afgelopen drie wedstrijden is bewezen dat deze groep wil strijden voor elke morzel grond en dat we nog ambitieus mogen zijn."