Antwerpen (en Eerste Klasse B) juicht toch klein beetje na degradatie KV Mechelen

  Antwerpen (en Eerste Klasse B) juicht toch klein beetje na degradatie KV Mechelen

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 23:34ma 12-03-2018 om 23:34

  Bij KV Mechelen zijn er enkel maar teleurgestelde en droevige gezichten te zien na de degradatie. Dat is bij de ploegen in Eerste Klasse B toch wat anders. Vooral die van de provincie Antwerpen dan. Zij kijken uit naar de komst van Malinwa.

  KV Mechelen heeft één van de grootste aanhangen in België. Dat betekent dus veel supporters en veel sfeer. Met een nieuwe ploeg uit Antwerpen staan er ook een paar leuke derby's op het programma.

  De Antwerpse ploegen Beerschot-Wilrijk en Lierse kijken uit naar de komst van KV Mechelen, maar ook Oud-Heverlee Leuven en KVC Westerlo zien Malinwa graag komen.

  "Met de Kempense verankering wordt het met de komst van KV Mechelen én misschien ook Lommel nu wel heel erg druk. Voor elke ploeg is dat een voordeel, behalve voor Roeselare en Union. Hoe meer supporters, hoe beter", aldus Herman Wijnants, de sterke man van Westerlo.

  Ook Walter Grootaers, voormalig bestuurslid van SK Lierse, is tevreden. "Mechelen - Lierse wordt dé derby van volgend seizoen. 1B zal volgend seizoen gewoon één grote Antwerpse competitie worden", klinkt het bij Sporza.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws