Jongeren van Club Brugge gooien in Viareggio Cup mooie voorsprong te grabbel

Jongeren van Club Brugge gooien in Viareggio Cup mooie voorsprong te grabbel

Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 17:25ma 12-03-2018 om 17:25

De jongeren van Club Brugge zijn de komende dagen actief in Italië. Ze doen mee aan de Viareggio Cup. Hun eerste match op het tornooi begon goed, maar liep minder af. Uiteindelijk werd het 2-2. 

Club Brugge nam het in zijn eerste match op tegen US Sassuolo. De eerste ploeg van de Italianen mag dan niet het grootste team van het land zijn, bij de beloften zitten enkele aardige spelers. Bij de vorige editie kwam Sassuolo nog als winnaar uit de bus.

Ondanks dat Club Brugge op papier misschien de underdog was, kwam het wel op een 2-0 voorsprong. Van Oudenhove en Openda waren de doelpuntenmakers. Blauw-Zwart leek alles onder controle te hebben, maar in de slotfase ging het alsnog mis.

Na de aansluitingstreffer in 62 minuut slikte Club Brugge de gelijkmaker in het absolute slot. De scheidsrechter oordeelde dat Vanhaecke een overtreding maakte en de bal ging op de stip. Zo kwam de 2-2 eindstand op het bord. 

Op woensdag 14 maart speelt Club Brugge zijn volgende duel in Italië. Het Nigeriaanse Abuja is dan de tegenstander. De laatste match van de Blauw-Zwarte beloften in de groepsfase is tegen het Italiaanse Spezia. 

Plaats een reactie

maandag 12 maart 2018 om 18:47
Jammer maar goed gedaan tegen de winnaar van vorig jaar.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws