'Godzijdank houden m'n kinderen niet van voetbal. Ik vind het steeds minder leuk'

  'Godzijdank houden m'n kinderen niet van voetbal. Ik vind het steeds minder leuk'

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 16:34ma 12-03-2018 om 16:34

  Dani Alves ziet de voetballerij hard achteruit gaan. De Braziliaan ziet nog maar weinig terug van de charme waardoor hij uiteindelijk profvoetballer wilde worden.

  Alves is dan ook blij dat zijn kinderen niet van voetbal houden. "Godzijdank niet", zegt de verdediger van Paris Saint-Germain tegen Globoesporte. "Voetbal verliest de charme waardoor ik voetballer wilde worden, waardoor ik sportman wilde worden. Voetbal is vandaag de dag een grote business. Om eerlijk te zijn vind ik voetbal steeds minder leuk worden."

  Alves sprak ook over ploeggenoot Neymar, over wie de pers maar blijft schrijven. "Mensen denken dat hij een robot is. Nee, het kind is lerende. Dat is wat ik wil zeggen. Hij leert en doet dat in stapjes zodat hij met een bepaald iets kan dealen."

  De Braziliaan denkt niet dat Cristiano Ronaldo hem bewust na wilde trappen tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain van vorige week. Na een duel met Alves maakte Ronaldo een trappende beweging richting de Braziliaan. "Kijk naar de idiote dingen die mensen zeggen. Ik heb zijn schop niet gezien."

  "Ik zag het nadat hij me probeerde te schoppen. Dat hoort erbij en is niets persoonlijks. Ik zei het zelf ook tegen hem: ik ben net als jij, ouwe. Ik houd er niet van om te verliezen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws