Manchester United-icoon besluit te stoppen: Op dat punt zit ik nu

Manchester United-icoon besluit te stoppen: "Op dat punt zit ik nu"

Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 16:13ma 12-03-2018 om 16:13

Groot nieuws uit Manchester. Michael Carrick stopt na dit seizoen met voetballen. Na twintig jaar profvoetbal vindt de 36-jarige routinier het mooi geweest.

Dat Carrick na dit seizoen stopt is voor veel mensen geen verrassing. Sterker nog, manager José Mourinho hintte er onlangs al naar. Nu maakt Manchester United het officieel. "Er komt een tijd dat je lichaam je vertelt dat je moet stoppen, of je het nou leuk vindt of niet. Op dat punt zit ik nu. Het is iets dat je moet accepteren", laat hij weten op de clubsite.

Carrick hoeft niet bang te zijn dat hij komende zomer zonder baan zit, want Mourinho heeft hem een plekje in zijn technische staf aangeboden. Carrick heeft nog geen keuze gemaakt. "We praten daar momenteel over. Er is nog niets om te bevestigen, maar het ziet er wel naar uit."

Carrick begon zijn profcarrière in 1998 bij West Ham United. Na twee jaar Tottenham Hotspur verkaste hij in 2006 naar Manchester United, waar hij in totaal twaalf jaar actief voor was. Vorig jaar ontving hij een onderscheiding vanwege zijn indrukwekkende staat van dienst bij de Premier League-topclub.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws