'PSG-leiding schrikt zich kapot na Neymar-berichten en reist af naar Brazilië'

  'PSG-leiding schrikt zich kapot na Neymar-berichten en reist af naar Brazilië'

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 11:30ma 12-03-2018 om 11:30

  De beleidsbepalers van Paris Saint-Germain zijn zich rot geschrokken van alle recente berichten over Neymar. De duurste speler ter wereld zou aan zijn familie hebben verteld dat hij ongelukkig is in de Franse hoofdstad en zinspeelt op een transfer.

  Met name Real Madrid wordt nadrukkelijk genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor de Braziliaan, die in eigen land herstelt van zijn zware voetblessure. Het is voor voorzitter Nasser Al-Khelaifi en technisch directeur Antero Henrique reden om naar Brazilië af te reizen, meldt het Franse Téléfoot. Het tweetal wil er naar verluidt alles aan doen om Neymar voor de club te behouden.

  De Braziliaan vertrok afgelopen zomer van FC Barcelona naar PSG voor een recordbedrag van 222 miljoen euro. Het leven in Frankrijk zou de superster echter zwaarder vallen dan gedacht. Vooral de fluitconcerten van zijn eigen supporters stuiten Neymar naar verluidt tegen de borst. De vleugelaanvaller wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, dat 400 miljoen euro voor hem zou willen betalen.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws