Gheysens heeft wilde plannen bij Antwerp: Ik waarschuw je nu al

Gheysens heeft wilde plannen bij Antwerp: "Ik waarschuw je nu al"

12-03-2018 10:15
8

Antwerp heeft Play-Off 1 net gemist, na de 2-1 nederlaag tegen Anderlecht was hun lot definitief bezegeld. Voorzitter Paul Gheysens is echter niet teleurgesteld en kondigt aan dat Antwerp volgend seizoen nog sterker moet zijn.

In de zomer gaat er dus sowieso nog versterking komen. "We moeten ervoor zorgen dat we de juiste spelers bij elkaar krijgen. Ik zat op de tribune aan de zijde van Luciano en Laszlo en dan kan je horen dat zij wel weten wat er moet gebeuren. Ze gaan dat rond krijgen. Ik ben daar zeker van", vertelt hij aan Gazet Van Antwerpen.

Van Antwerp hebben we het laatste nog niet gezien. "Ik waarschuw je nu al: zet volgend jaar alles maar op scherp. We gaan op korte termijn een fantastische ploeg bij elkaar brengen voor volgend seizoen. We moeten nu zien: wie trek je aan, wie laat je gaan,…? Daar zit een fantastisch plan achter.”

Voor teleurstelling is er dan ook geen plaats. "Er moet vreugde zijn. Je zal zien, allemaal samen gaan we met Antwerp heel ver geraken. Want ik vind het eigenlijk fantastisch hoe we dit jaar gewerkt hebben. De manier waarop Luciano de spelers bij elkaar gebracht heeft, de manier waarop Laszlo dat heeft doen werken,… Kijk naar de eerste competitiematch tegen Anderlecht. Dat overtrof toch alle verwachtingen? En dat was de maanden daarna ook het geval. Maar iedereen moet beseffen dat het onmogelijk is om alle spelers tot het einde van het seizoen zichzelf te laten overtreffen. Zoiets kan niet."