Carragher onder vuur en op matje geroepen door Sky Sports: 'Onacceptabel gedrag'

  Carragher onder vuur en op matje geroepen door Sky Sports: 'Onacceptabel gedrag'

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 08:22ma 12-03-2018 om 08:22

  Jamie Carragher ligt onder vuur in Engeland. De veertigjarige analist van Sky Sports is negatief in het nieuws gekomen omdat hij spuugde naar een supporter en zijn veertienjarige dochter.

  Aanleiding was de 2-1 overwinning van Manchester United op Liverpool, zijn geliefde club. De supporter kwam Carragher op de weg tegen en herhaalde meerdere keren de uitslag van de wedstrijd. Carragher liet zich uit de tent lokken en spuugde in de gezicht van de man en het meisje, zo is te zien op beelden.

  De oud-voetballer heeft spijt van wat hij gedaan heeft en pakte zondagavond de telefoon om zijn excuses aan te bieden. "Het ging twee, drie keer door. Ik reed in eerste instantie gewoon weg, maar het bleef doorgaan. Ik verloor m'n zelfbeheersing. Ik had het niet moeten doen, maar ik vroeg me af wat een volwassen man aan het doen was met zijn dochter in de auto", citeren Engelse media Carragher.

  Carragher is analist van Sky Sports en is door zijn werkgever op het matje geroepen. "Het is onacceptabel gedrag en we zullen dit zeker met Jamie bespreken." Engelse media denken dat Carragher zijn baan op het spel heeft gezet met zijn actie.

  Lees meer over:Premier League

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15599
  maandag 12 maart 2018 om 08:46
  4/5 voor de spuugkracht
  3/5 voor de reikwijdte
  1/5 voor de sfeer en gezelligheid

  8/15. Met de hakken over de sloot Jamie.
  Vind ik leuk
  CobraX +544
  maandag 12 maart 2018 om 11:24
  Voor deze feiten is er maar 1 correcte straf: C4.
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 11:24]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws