Carragher onder vuur en op matje geroepen door Sky Sports: 'Onacceptabel gedrag'

Carragher onder vuur en op matje geroepen door Sky Sports: 'Onacceptabel gedrag'

12-03-2018 08:22
2

Jamie Carragher ligt onder vuur in Engeland. De veertigjarige analist van Sky Sports is negatief in het nieuws gekomen omdat hij spuugde naar een supporter en zijn veertienjarige dochter.

Aanleiding was de 2-1 overwinning van Manchester United op Liverpool, zijn geliefde club. De supporter kwam Carragher op de weg tegen en herhaalde meerdere keren de uitslag van de wedstrijd. Carragher liet zich uit de tent lokken en spuugde in de gezicht van de man en het meisje, zo is te zien op beelden.

De oud-voetballer heeft spijt van wat hij gedaan heeft en pakte zondagavond de telefoon om zijn excuses aan te bieden. "Het ging twee, drie keer door. Ik reed in eerste instantie gewoon weg, maar het bleef doorgaan. Ik verloor m'n zelfbeheersing. Ik had het niet moeten doen, maar ik vroeg me af wat een volwassen man aan het doen was met zijn dochter in de auto", citeren Engelse media Carragher.

Carragher is analist van Sky Sports en is door zijn werkgever op het matje geroepen. "Het is onacceptabel gedrag en we zullen dit zeker met Jamie bespreken." Engelse media denken dat Carragher zijn baan op het spel heeft gezet met zijn actie.