Transfervrije buitenkans voor topclubs: 'Denk niet dat ik prioriteit ben'

Transfervrije buitenkans voor topclubs: 'Denk niet dat ik prioriteit ben'

12-03-2018 08:02
5

Stallone Limbombe was zondag weer een van de uitblinkers bij Antwerp. De middenvelder is bezig aan een sterk 2018. Aan het einde van het seizoen lijken heel wat ploegen om zijn handtekening te gaan strijden. Zeker door zijn aflopend contract.

Antwerp en Limbombe raakten het nog niet eens over een contractverlenging. Daar krijgt de club mogelijk spijt van. Limbombe werd nu al vier wedstrijden op rij verkozen tot man van de match. De ploegen zullen op het einde van het seizoen om zijn handtekening strijden.

"Ongeveer anderhalve maand geleden kreeg ik een laatste voorstel, maar dat was niet meteen, hoe zal ik het zeggen, onrespectvol is niet het juiste woord, maar het was niet wat ik gehoopt had", reageert Limbombe in Het Laatste Nieuws.

Geen prioriteit
Limbombe lijkt niet te geloven dat er nog een akkoord bereikt wordt. "Of ik nog een nieuw voorstel verwacht? (schudt het hoofd) Ik wil niet vertrekken, ik zit hier al het langst van allemaal", geeft hij aan.

"Ze hebben me gezegd dat ze op stage met me gaan praten, maar als ze er zo veel tijd over laten gaan, dan denk ik niet dat ik hun prioriteit ben. Wat wil je dat ik doe als ik niet in de plannen van de grote baas pas", aldus Limbombe.