Transfervrije buitenkans voor topclubs: 'Denk niet dat ik prioriteit ben'

  Transfervrije buitenkans voor topclubs: 'Denk niet dat ik prioriteit ben'

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 08:02ma 12-03-2018 om 08:02

  Stallone Limbombe was zondag weer een van de uitblinkers bij Antwerp. De middenvelder is bezig aan een sterk 2018. Aan het einde van het seizoen lijken heel wat ploegen om zijn handtekening te gaan strijden. Zeker door zijn aflopend contract.

  Antwerp en Limbombe raakten het nog niet eens over een contractverlenging. Daar krijgt de club mogelijk spijt van. Limbombe werd nu al vier wedstrijden op rij verkozen tot man van de match. De ploegen zullen op het einde van het seizoen om zijn handtekening strijden.

  "Ongeveer anderhalve maand geleden kreeg ik een laatste voorstel, maar dat was niet meteen, hoe zal ik het zeggen, onrespectvol is niet het juiste woord, maar het was niet wat ik gehoopt had", reageert Limbombe in Het Laatste Nieuws.

  Geen prioriteit
  Limbombe lijkt niet te geloven dat er nog een akkoord bereikt wordt. "Of ik nog een nieuw voorstel verwacht? (schudt het hoofd) Ik wil niet vertrekken, ik zit hier al het langst van allemaal", geeft hij aan.

  "Ze hebben me gezegd dat ze op stage met me gaan praten, maar als ze er zo veel tijd over laten gaan, dan denk ik niet dat ik hun prioriteit ben. Wat wil je dat ik doe als ik niet in de plannen van de grote baas pas", aldus Limbombe.

  Plaats een reactie

  TageMeister +5496
  maandag 12 maart 2018 om 08:20
  Goeie speler, maar zo ne maatenaaier...
  Vind ik leuk
  Boerken +7082
  maandag 12 maart 2018 om 10:30
  Tja als je die actie met dendoncker bedoelt, was zeer dom van leander toch he, ze zeggen altijd als je iets voelt moet je u laten vallen.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16237
  maandag 12 maart 2018 om 10:54
  Niks matennaaier.. Gewoon een slimme speler.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws