Eupen kaatst bal hard terug naar KV Mechelen, insinuaties over 'dubieuze beloftes'

Eupen kaatst bal hard terug naar KV Mechelen, insinuaties over 'dubieuze beloftes'

12-03-2018 06:59
8

Bij KV Mechelen waren ze niet te spreken over de manier waarop Moeskroen de wedstrijd te grabbel gooide. Eupen kon profiteren en met 4-0 winnen. Daar kregen beide clubs heel wat kritiek voor. Eupen kaatst de bal nu hard terug.

Volgens doelman Hendrik Van Crombrugge gebeurden er de laatste weken namelijk heel wat bizarre dingen. "Te gek voor woorden. Ik ga daar niet in detail op ingaan, maar: het gaat over zaken die niet kunnen in de voetbalwereld. Zaken die mensen gedaan hebben om ons te destabiliseren", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Omdat ze zelf hopeloos zijn en in een hoekje zitten en angst hebben. Maar zolang er niks bewezen is, is men onschuldig. Ik vind het echt het laagste van het laagste. Wat er deze week gebeurd is, overtreft zelfs die strafste verhalen. Zij die ons kwaad wilden doen, mogen vandaag op hun kin kloppen", zegt hij nog.

Van Crombrugge wou niemand beschuldigen, maar volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een poging tot wedstrijdmanipulatie. Zou zou KV Mechelen aan de entourage van een vijftal spelers van Eupen een contract beloofd hebben als KVM zich zou redden. Eén van de redenen waarom bijvoorbeeld Mbaye Leye niet mocht spelen tegen Moeskroen.