'Manchester City wil Arsenal en Liverpool frusteren met bod van honderd miljoen'

'Manchester City wil Arsenal en Liverpool frusteren met bod van honderd miljoen'

10-03-2018 13:05
4

Manchester City zou zomaar eens alle registers open kunnen trekken voor Thomas Lemar, meldt The Telegraph. De Franse vleugelaanvaller moet AS Monaco naar verluidt een bedrag van circa de honderd miljoen euro kosten.

Arsenal probeerde afgelopen zomer om Lemar binnen te hengelen, maar zag een bod van 102 miljoen geweigerd worden door de Monegasken. Ook Liverpool zat al langer achter de 22-jarige buitenspeler aan, maar kon evenmin tot een akkoord komen. Volgens The Telegraph heeft ook Manchester City zijn oog op Lemar laten vallen: de Fransman geldt als alternatief voor Chelsea-aanvaller Eden Hazard die echter niet haalbaar blijkt.

Naar verluidt is het niet ondenkbaar dat Manchester City het Arsenal-bod op Lemar wil evenaren of overtreffen. De vleugelaanvaller heeft in Monaco nog een contract tot de zomer van 2020. De club deed onlangs een aanbod tot contractverlenging, dat door Lemar echter terzijde is geschoven. De beloftevolle Fransman heeft aangegeven na het WK een transfer te willen maken.