'Geen Courtois voor Real Madrid, wel de nieuwe Oblak'

'Geen Courtois voor Real Madrid, wel de nieuwe Oblak'

10-03-2018 09:38
3

Real Madrid is in de zoektocht naar een nieuwe keeper niet meer van plan om met geld te smijten. De club schuift de dure opties opzij zoals Thibaut Courtois en heeft de pijlen gericht op Karlo Letica van Hajduk Split.

Dat meldt het Spaanse Marca zaterdag. Letica is een 21-jarige keeper van twee meter lang die bij Real gezien wordt als een keeper voor de toekomst. Marca omschrijft hem als 'de nieuwe Oblak'. Real gelooft dat Letica de perfecte stand-in is voor Keylor Navas, die op een dag het stokje over zal moeten dragen. De club wilde eerst Kepa Arrizabalaga van Athletic Bilbao, maar die verlengde ineens zijn contract, waardoor de afkoopsom ineens fors hoger werd.

Marca verwacht dat de ellenlange zoektocht van Real naar een doelman na het aantrekken van Letica ten einde is. De club wordt al jaren in verband gebracht met David de Gea van Manchester United. Ook Thibaut Courtois van Chelsea was een optie. Beide spelers zijn recentelijk nog ter sprake gekomen bij Real, maar kosten rond de honderd miljoen euro, waardoor Real-voorzitter Florentino Perez (foto) uiteindelijk gekozen heeft voor een goedkopere optie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie