UPDATE: 'Waasland-Beveren onderhandelt sterk en krijgt er 500.000 extra bij'

UPDATE: 'Waasland-Beveren onderhandelt sterk en krijgt er 500.000 extra bij'

19-03-2018 08:50
9

Waasland-Beveren zag de afgelopen maanden heel wat mooi volk vertrekken. Volgens Het Laatste Nieuws komt er daar nog eentje bij, Rudy Camacho staat op het punt de Freethiel te verlaten.

Bij Waasland-Beveren is Camacho een vaste waarde. Dit seizoen speelde hij al 27 matchen voor de Waaslanders. Daarin scoorde de verdediger/middenvelder één keer. Nu wil Montreal Impact hem strikken.

De naam van Montreal Impact doet waarschijnlijk een belletje rinkelen. Bij die club speelde eerder Laurent Ciman. Tussen Camacho en Montreal Impact is er al een akkoord. Dit weekend volgt er meer dan waarschijnlijk ook een akkoord met Waasland-Beveren.

Update 15/03 8.21 uur: Het is nog maar een kwestie van dagen eer de transfer van Rudy Camacho naar Montréal Impact officieel wordt afgerond. Volgens Het Laatste Nieuws bereikten Waasland-Beveren en de Canadese club een akkoor over de transfersom. Enkel het papierwerk moet nog helemaal in orde komen.

Camacho trekt donderdag of vrijdag nog richting Canada. Daar ligt een vierjarig contract klaar voor hem.

Update 19/03, 08.50 uur: De transfer van Camacho is op enkele punten en komma's na in orde. Maandag moet alles officieel worden. Volgens Het Laatste Nieuws vangt Waasland-Beveren 750.000 euro voor de speler. In het begin bood de club uit Canada nog 500.000 minder.