Experts tippen: zorgen voor Standard, do or die bij KVM en Antwerps feestje

Experts tippen: zorgen voor Standard, do or die bij KVM en Antwerps feestje

10-03-2018 13:04

De laatste speeldag van de reguliere competitie in België gaat in. Dat betekent ook heel wat zenuwslopende partijen met enkele leuke kansen om veel geld te verdienen. De Unibet Experts geven hun kijk op de komende speeldag.

KV Mechelen – Waasland-Beveren
Malinwa krijgt een degradatieduel voor de boeg, waar het punten moet pakken als het nog een jaartje in 1A wil blijven. De experts tippen een zenuwslopende partij met veel doelpunten.

"Het wordt do or die Achter de Kazerne. Er moeten doelpunten gescoord worden. In de laatste 3 duels vallen ook meer dan 2,5 doelpunten", zegt Dimi. Of dat ook genoeg is om in Eerste Klasse A te blijven, is nog maar de vraag.

KV Oostende – Standard
Ook voor Standard wordt het belangrijk. De Rouches ruiken Play-Off 1, maar moeten toch punten zien te pakken. KVO heeft niets meer om voor te spelen. De experts geloven echter dat het niet makkelijk wordt voor Standard.

"KVO is bijzonder efficiënt de afgelopen speeldag. Ik vermoed dat KVO er vol voor zal gaan. Daarnaast is Standard achterin instabiel en scoort KVO thuis bijzonder veel", geeft Vincent aan.

Cercle Brugge – Beerschot-Wilrijk
Ook in de Proximus League staat een belangrijk duel op het programma. Het promotieduel tussen Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk. Na de 1-0 zege van de Antwerpenaren moet Cercle Brugge winnen. Toch is er weinig geloof in de West-Vlamingen.

Eric Van Meir tipt de Antwerpenaren om te promoveren. Dat doen ook Dimi en Vincent. "Ik zie Beerschot niet verliezen. Het speelt met een leeuwenhart en Cercle leek heel ongeïnteresseerd", aldus Dimi.

Wil jij ook graag meedoen en flink verdienen aan onze Belgische wedstrijden? Meld je dan via deze link aan bij Unibet! Nieuwe spelers krijgen een bonus van maar liefst 200% bij een storting tot wel €40!