Mislukte transfer van Teodorczyk stuit op verzet: Slaap maar verder!

Mislukte transfer van Teodorczyk stuit op verzet: "Slaap maar verder!"

08-03-2018 21:00
2

Lukasz Teodorczyk heeft de laatste weken terug leren scoren. In twee wedstrijden maakte hij zowaar vijf doelpunten. Hamburger Morgenpost haalt zijn naam plots aan in een vernietigend artikel over Hamburger SV.

Hamburg kan hoe dan ook wat goals gebruiken, want het beleeft een echt rampseizoen. Met amper 18 goals op 25 wedstrijden heeft het veruit de slechtste aanval in de Bundesliga. Het staat momenteel op een voorlaatste plaats, met liefst zeven punten achterstand op de eerste veilige plaats. Hamburger Morgenpost is duidelijk: niet doordrukken voor Teodorczyk was een flater.

"Teodorczyk en Mitrovic, twee aanvallers die toeslaan. Zij stonden boveaan het lijstje van HSV in de winter. Sportief directeur Jens Todt heeft onderhandeld over uitleenbeurten, maar het bestuur raakte het niet eens. Beide dossiers liepen dus op niets uit. Slaap maar verder, HSV!"

"De Poolse international Teodorczyk scoorde sinds de winterstop al vijf keer, waarvan twee tegen Zulte Waregem (de andere drie waren tegen Moeskroen, red.). En Hamburg? Dat is op weg naar degradatie. Natuurlijk weten we niet of Teodorczyk of Mitrovic had kunnen aarden in de Bundesliga, maar de kans op goals was wél toegenomen."